27 Şubat 2018 Salı

SUYUN ÖNEMİ ! HERBALİFE SİPARİŞ 0553 438 42 48

                                                                    SUYUN ÖNEMİ !


➨ Su içmek ödem mi atar ? yağ mı yakar ?
Aslında bakıldığında suyun ödem atma özelliğini bilmeyen kimse yoktur. Çünkü gün içerisinde vücudumuza aldığımız çok miktarda tuz var bunu ya yemeklerden yada turşu gibi yiyeceklerden alıyoruz yada ilaç kullanıyorsak , çok fazla spor yaptıysak yada çok hareketsiz kaldıysak ve bayanların regl dönemi öncesi yada regl dönemi anında vücutta çok fazla ödem oluyor. 
Ama vücudun yağ depolaması çok ayrı bir konu . Vücut yağı beslenme tarzından dolayı depolar ve az su içiminden dolayıda depolar. 
Gün içinde içilen yeterli miktardaki su ödemin atılmasında çok yardımcı olurken , yağın yakılmasına değilde yakılan yağın atılmasında başrol oynar. 
Peki yağ nasıl yakılır ? öncelikle gün içerisinde yediğiniz her şeye dikkat etmeniz lazım ve unutmayın ki yaptığınız spor yediğiniz her şeyi yakmıyor.  Sporu ise benim tavsiyem bir spor salonuna tıkılıp kalmak değilde günde 45 dk tempolu yürüyüş - koşu yada açık alan veya evinizin bir salonunda yapacağınız egzersizler , pilates yaparsanız size çok daha keyif verebilir:) En önemlisi ise muhakkak yağ yakmak için Herbalife Konsantre Çayına ihtiyaç duyarız . Çünkü içerisinde yağ yakımını hızlandıran bitkilerin bileşimi sayesinde ama lütfen burda yanlış anlaşılmasın içindeki bitkiler bir kişinin bir günde alması gereken kadar içine katılmış ve bir çok testten geçirilip kişilere sunulmuştur :) günde size vereceğim miktarda içtiğinizde vücudunuzdan hem ödeminizi hemde yağınızı atarken sıkılaşıp incelmenizi sağlar !

Evet Herbalife çayımızı içerken muhakkak gün içindeki saf suyumuzu hiçbir şekilde aksatmamalıyız ki çay ile yaktığımız yağı su ile atalım:) 


BESLENME DANIŞMANI : DUYGU YILDIZ 0553 438 42 48


1 AYDA 4 - 12 KİLO ARASINDA GARANTİ SONUÇ ALIRSINIZ ! DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN WHATSAPP 0553 438 42 48 YADA WEB SİTEMİZDEN FİYAT BİLGİSİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HERBALİFE ÜYELİK 0553 438 42 48

Herbalife üyeliği sizlerin ürünlere %25 iskonto ile ulaşmanızı sağlarken , internet sitelerindeki ucuz ürün adı altında sizlere temin e...